AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Friday, 18 May 2012

KISAH AKU

Melalui kehidupan yg perit dgn hati yg selalu dilukai adalh amat menyedihkn. tapi semua tu bkn khendak aku. Aku sendiri yg merasainy hanya mampu tersenyum tatkala hati terluka . Aku sedih,teramat sedih dgn apa yg blaku di dlm hidup aku. byk yg aku lalui tanpa dirasai org lain yg hanya aku yg merasa kerana ini kehidupan aku .masuk 3 tahun aku melalui bnda yg sama. apakah aku xberhak memiliki sbuah kebahagian yg di sulami dgn cinta dan kasih syg dr seorang insan? apakah aku xlayak utk smuanya? . Aku sedih dan aku xtahu utk apa aku djadikn sebegitu. Ya allah,bantu aku utk melewati semua ini, di saat aku gembira, dlm hati ku berkata smua ini akn berakhir dgn luka. Ternyata smua ny benar. Kata hati selalu betul dan xpnh menipu aku walau sedikit pun. aku insan yg sentiasa di raih oleh luka . Tetapi, aku cepat melupakan segalanya, kerana bagi aku, smua tu adalah ujian dr allah. yg di cintakn pergi, yg di dambakan hilang, hidup akn terus bjalan mski penuh dgn tangisan . 
Aku redha dgn ketentuanmu ya allah, jika dia bukan jodoh aku. Bila aku melepaskn dia dlm hidup aku, aku rasa aku telah melakukn sesuatu yg amat bernilai dlm hidup aku, kerana aku telah berkorban utk cinta dia kepada org lain. Aku hanya ingin dia bahagia ya allah. Aku bahagia kerana dia bahagia . Walau dlm keadaan aku yg serba kekurangn drpd org lain, aku hanya ingin sebuah KEJUJURAN dari sebuah perhubungan. Relakan hati melepaskn org yg di sayang utk kebahagiaan diriny .. dunia allah luas, di mana kita pergi akan ada ujian buat dri kita , kerana Allah menyayangi hambanya . . Ya allah, kuatkn imanku, tabahkn hati ku. Andai semuanya boleh di ulang kembali, aku akan mnjadikn dia sahabat aku selamanya tapi bukan kekasih . . 


Terima kasih YA ALLAH . . kerana jawapan yg aku cari selama ini telah ku temui .. syukur alhamdulillah .. semoga semuanya bahagia dan akn kekal bahagia selamanya , dan aku mohon padamu ya allah, jika suatu hari nanti kau ingin pertemukan aku kepada kekasih hati ku, aku doakn dia adalah suamiku yg akn kekal bersama ku hingga ke akhirat. . . 

ALL ALLAH WILL KNOW . . . . CINTA AIN SI KURA-KURA COMEL

jangan putus asa kalau masih ingin mencuba. . .
jangan kesat airmata jika masih mahu menangis. . .
jangan cari jawapan jika anda masih mahu bertanya. . .
dan jangan kata awak sayang dia  jika awak tidak mampu untuk menyayanginya . . .
                       
                                                                                                               
  -Aku hanya Ingin  KEJUJURAN dalam sebuah perhubungan-

Orang Yang Hebat Bukanlah Orang Yang MAMPU MENCURI BANYAK HATI. Tapi Orang Yang Hebat Adalah Orang Yang Mampu Menjaga SATU HATI Dan SETIA Pada SATU HATI Untuk Selamanya.

 -CINTA AIN SI KURA-KURA COMEL-

Lavina - Pilihan HatikuBerdiriku disini hanya untukmu .dan yakin kan ku untuk memilihmu.Dalam hati keciku inginkan kamu, berharap untuk dapat bersamamu, aku kn ada untuk dirimu,dan bertahan untuk mu ,, terlukis indah raut wajahmu dalam benak ku, berikan ku cinta terindah yg hanya utk ku, tertulis indah puisi cinta dlm hatiku ,dan aku yakin kau memanglah pilihan hatiku . . . .