AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Thursday, 12 July 2012

Awak ...

Assalamualaikum teman....


Awak,, setiap yg berlaku pasti akn datang sebuah kebahagiaan yg hakiki,, awak,, jgn pernah mengalah untuk  apa yg awaK ingin lakukan ,, even awaK sakitkn hati saya,, saya tetap doakn yg terbaik buat awaK.. Awak,, walau apapun yg berlaku,, awaK tetap kawan saya sampai bila2. Awak, suatu hari nanti, jika Allah ingin menciptakan sebuah pertemuaan antara saya dan awaK, saya harap yg berdiri dihadapan saya ketika itu adalh diri awak sendiri,, awak sendiri... Bukan dunia Hipokrit awaK.... AwaK,, kenyataan pd dri memg sya berusaha melupakan awaK.. tapi,, sbenarnya, semakin sya cuba lupakn awaK, semakin sya ingt pada awaK,, walaupun kesibukan saya membawa saye utk melupakn segala2 ny tentang awak,, tp,, bila sya termenung, sya tetap teringat kn awaK.  saya sayang Awak ..Awak, hmmm .. sya pn tak tahu knapa awaK buat smua tu pd sya. jadi , saya berdiam diri dan menanti dan terus menanti apa yg akn berlaku seterusnya.. Pada diri saya, biar masa yg menentukan apa yg akn berlaku selepas ini. Kerana saya hanya menanti Awak tersenyum kembali. Saya mendengar segala2 nya apa yg awaK katakn tentg saya pd bekas teman awAk.. walaupun kenyataan yg keluar dr mulut awaK sendiri amat melukakan, saya terima seadanya .. kerana itu saya berdiam diri .. t.kasih awaK.. 

Awak,, saya cuba jd yg terbaik buat awaK, tapi , Allah maha mengetahui segala2nya yg terjadi pd kita lbih dr diri kita sendiri.. Kalau bkn jodoh d antara saya dan awaK, mungkin Allah nk yg terbaik lagi di dlm hidup awaK ataupun saya,, kerana,, Allah tahu apa yg terbaik utk hambanya.. TERIMA KASIH AWAK, , , 

saya berharap suatu hari nnti awaK akn tersedar dr dunia dan lamunan yg awaK cipta sendiri.. awaK, awaK nk tahu,, awak lukakn hati byk org ,,,, walaupun sya selalu buat2 tak tahu tentang semua tu .. saya cuba utk tegur awaK, tp ... segala2nya tiada.. Awak,, saya sayang awaK, sbb tu saya nk awaK berubah ... Saya sayang AwaK ..