AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Tuesday, 3 July 2012

Terima Kasih AwaK . . .

Assalamualaikum ... buat teman yg di sayangi dan dcintai . . . 

Kerana kasih sayang dan cinta Allah Aku lepaskan Kamu. . . dan kerana aku sayangkan kamu aku lepaskan kamu jua untuk kebahagiaan yang kau inginkan sendiri . . . Terima kasih awaK, sebab pernah hadir di dalam hidup saya, menjengah sebentar walaupun tidak lama . . . 


Pernah hati ini terguris dengan fitnah dan tohmahan menghiris. Sehingga terasa diri ini dihina kerana tiada siapa yang sudi  membela. Ku tabahkan hatiku harungi hidup biarpun tiada siapa yang menemani. Keseorangn aku di lautan sepi di tinggalkan mereka yang aku percayai. Namun ku tahu ada hikmahnya setiap segala yang menimpa diri. Kuserahkan segala padamu Tuhan yang Berkuasa jua Mencipta. Kerana engkau maha mengetahui segala apa yang terluka dihati. Ya ALLAH tidak ku terdaya lagi menahan dugaan yang mencabar ini. Terasa bagai noktah yang ku temui mengakhiri segala yang telah aku mulai. Ya ALLAH engkau lindungilah aku, bekalkan lah daku dengan limpahan Iman. Agar tabahku menghadapi dugaan, agar tidak ku terhenti dipertengahan. . . 

SEBUAH PERASAAN ITU, JIKA TIDAK DAPAT DILUAHKAN MELALUI KATA-KATA. LAGU ADALAH TARIAN BAGI GANTI PADA KATA-KATA YANG INGIN DILUAHKAN. 


Thiz is the day i have decided to put away the pain and realize that i have more in life to gain. . .