AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Thursday, 20 December 2012

DO'a . . . .

Assalamualaikum . . . .

Alhamdulillah . . . Alhamdulillah . . .Alhamdulillah . . . atas nikmat ALLAH yg xpernah terkira dalam pemberian dan rahmat yg diberikan . . . Syukur ya Rabb . . . 

pernah hati terluka kerana gurisan dari seorang insan ,, oleh kerana kasih sayang ALLAH yg ingin dan memberikan yg terbaik , , , hingga hari ini ,, kehidupan ku sebagai seorang insan dengan rahmat yg diberikan beroleh ketenangan . . . 

pernah hati terluka kerana sahabat . . . tetapi kuat menempuh dan dalam dugaan dan cacian , , , kerana kasih ny ALLAH , , , hari ini tegarrr berdiri atas hati yg tegus atas landasan iman yg kukuh . . . 

Betapa kasih ny ALLAH kerana CINTA ku pada ALLAH yg tidak pernah berhenti menadah doa meminta kasih dan belas dari ALLAH , , , kerana apa ?? kerana Aku tahu , , , meminta pada NYA hanya Ada 2 jawapan , , , tidak dberikan dan xdtunaikan kerana DIA maha Mengetahui yg Terbaik dalam hidup , , , dan lambat memberi kerana ia ingin menguji sejauh mana Ketaatan sebagai Hamba NYA . . . selain itu , , , ianya Antara cepat dan lambat di tunaikn  . . . . 

Okey sahabat2 blogger cik kura2 , , , Sesungguhnya Rahmat Itu datang daripada ALLAH , , , tetapi , , , jangan lupa untuk berdoa , , , semakin kita berdoa , , , semakin suka dan sayang lh ALLAH pada kita , , , kerana setiap doa yg dipohon kepada NYA adalah tanda kita PERCAYA dan TAAT pada NYA . . . .

nie . . . . buat sahabat cik kura2 , , , MR. Bunny . . . selamat malam . . . . 

Semoga diri diberkati YA ILAHI . . .

Buat sahabat2 blogger , , , teruskan membaca . . . kerana membaca itu menambah ILMU . . . hehe .. 
Okey ... daaa . . .
ASSALAMUALAIKUM JAZAKALLAH HUKHAIRAN . . . . TABARAKALLAH . .