AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Saturday, 14 July 2012

AwaK . . .

Dyg. Nurain . . . .

Ya Allah . . . terasa sebuah perasaan yg aku rasakan seperti menarik hatiku untuk menangis .. menangis dan terus menangis..  


Awak.. Dulu,, bila saye menangis,, mcm mana pun saya smbunyikan segala2nya saya cakap sya xmenangis, awaK sentiasa tahu bila sya sedih. Awak kata, saya tahu awaK menangis, sbb hati saya dapat rasa awaK sedih . . .awaK slalu cakap awaK sayang saya. . . Awak, t.kasih . . tapi sekarang tidak lagi.. tiada lagi kata2 yg saya dengar dr suara awaK.. sbb awak jauh dan hilang tanpa kata2 . . . 


Jangan pernah tersilap langkah,,!! dan apabila kau ingin melangkah, maka perhatikan segala2nya sebelum terjadi apa2 yg tidak di ingini.. 


awaK yg telah melakarkan kelukaan pada saya, suatu hari nanti awaK akn sedar bila dan bagaimana rasa bila menyayangi seseorang dan seseorang itu akn meninggalkn AwaK begitu sahaja tanpa sepatah perkataan. . . saya doakan awaK akn sedar dr lamunan dan mimpi yg awaK cipta sendiri. 


Awak, bila suatu hari nanti awaK perlukan saya, saya sentiasa ada buat awaK,, tapi,, bkn sebagai teman hati awaK,, tapi sebagai kawaN awaK sahaja.. dan jika suratan dan takdir mnntukn jodoh saya pada awaK,, InsyaAllah smuanya akn terjalin, jika tidak,, kita kawan selamanya.. 


Saya maafkan segala2nya yg awaK buat ats diri saya terutama hati saya. Awak tetap kawan saya sampai bila-bila. . .


AwaK ,, awaK slalu pesan.. jangan mudah buruk sangka kat org,, sentiasa sabar ,, dan last.. awaK cakap,, blajar rajin2 ^^ AwaK,, sedalam manapun awaK lukakn saya, saya tetap sokong awaK .. sebab saya tahu awaK baik,, dan mungkin ada sebab awaK lakukan smua tu .. 


AwaK, jika awaK baca semua yg saya tulis dekat blog saya,,, smua tu tentang AwaK,, hanya Awak seorang,, sebab saya sayangkan awaK . . . 

Assalamualaikum jazakallah . . .