AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Monday, 13 August 2012

Helo2 ^^

Assalamualaikummmmmmmmmm . . . . helo , , helo, , helo, , , cik kura2 di sinie .. hehe

Okey, sahabat2 ku yg baik2 sekalian ,, hari nie cik kura2 nk g check up ,, uncle cik kura2 yang hantar pg klinik ^^

hmmm , , , smalammmm nervous sgt bila tengok darah kluar byk ,, uhhh ,, rasa nk pengsan pon ada gak,, eh2 ,, terlebih la pulak,, apa lha cik kura2 nie ,, kan22 ,, hahaha ,, okey, skrg nie tengah tunggu uncle ambik cik kura2 kat kolej. rasa nervous lha pulak,, aduhhh ,, dr td je perkataan nervous nie,, hehe ,, xpe2 ,, bukan slalu pon annn2 ,, heee , harap2 lha xde apa2 keputusan yg kurang menyenangkan kluar dr mulut doktor . hmmm . . pagi td bangun pagi, cik kura2 rasa sakit sgt, tp tulha kena kuat semangat. hehe ^^ sempat senyum ag tuh ,, hik3

Ewhhh2 ,, pagi td lewat bangun dhaaaa , sbb mimpi indah,, haha ,, xdelha,, gurau je,, hmmm sejak akhir2 nie cik kura2 slalu tdor awal ,, slalu nye pukul 1 baru tdor ,, skrg ,, pukul 10 dha terbaring dha kat atas tilam yg empuk dan menggamit mata cik kura2 untuk menutup mata dan terlena hingga ke pagiiii hariiiiii ,, twing3 ^^ hihihi ..

ehemmm ,, hari jumaat nie, kiteorg pakai baju raya,, sbb nk buat Aura hari raya ,, insyaallah, jumaat nie kiteorg nyanyi lagu Raya... hehe ,, ko ade?? ,, ngeh2 ^^ xde arr,, jgn ambik ati,, kalau ambik ati siap ko! hahah ,, ewh2 ,, xde lha,, gurau2 kambing je tuh,, hihi .. apa2pun,,cik kura tahun nie smangt nak BERAYA .. ^^ hehe ,, okey lha sahabat2 ku yg ku sayangi sekalian,, sampai cnie je cik kura2 nk update ,, ade masa cik kura2 update lagi blog k . ^^ hmmm ,, doakan cik kura2 cepat2 sihat ye ,, Amin Allahuma Amin . . . 

daaaaa . . .Assalamualaikum jazakallah . . . ^^