AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Thursday, 8 November 2012

Oh Final Exam . . .



Assalamualaikum sahabat2 ku . . . 
Okey, thiz week cik kura-kura buzy dengan FINAL EXAM cik kura-kura . . . jadi cik kura-kura memohon kemaafan pada anda2 semua kerana xupdate blog utk beberapa hari nie walaupun cik kura2 ada update ckit post dekat fb ..  ^^




Untuk kali nie,, cerita xde yg lain lha kan,, mestilha tentang final exam cik kura-kura ...

hmmmmm .. 1st things cik kura-kura dh try the best untuk final exam cik kura-kura kali nie .. hmmm ,, nervous ckit 1st nk duduk final exam, coz hari tu cik kura-kura ada  postpone study sbb sakit hari tu .. so ada nervous ckit ,, n feel not confident ckit bla nk masuk bilik peperiksaan ,, jadi stakat nie Alhamdulillah cik kura2 boleh jwb,, mcm biasalha kan ,, ada soalan susah dan ada soalan yg senang .. 


tpppppp ...... cik kura2 kurang prepare utk final,, rasa mcm xcukupppp je apa yg dblaja ,, hmmm ,, tu yg rasa sush hati ckit ,, today is the last day final exam cik kura2 ,, seriously, sush sgt soalan ,,tp insyaAllah,, pilihan jwapan yg d buat rasanya boleh lha diterima .. wht mean bole diterima ?? mksdnya cik kura2 dha pilih n cuba igt betul2 jwpn yg sepatutnya ,, heeee ,, rasa nk gelak pon ade jugakk,, igtkn cik kura2 sorg je fikir soaln last paper utk final nie susah,, kawan2 pon ckap mcm tu,, susahhhhh .. hmmmmm ...  bunyi mcm dha give up dha kn ?? ...xape lha ,, PAST IS PAST .. so prepare utk what u want to do after thiz ... ngeeeee ,,, tppppppp bila dipikir2kn lagi,, bnda yg past tu lha yg akn pegi kehadapan n jejaskn segalanya ,, urrrmmmmm ,,,, xape lha ,, yg penting lulusss !! tu je yg cik kura2 fikirkn sekarang ,,, semoga dipermudahkn dan lulussssssss semua utk subject final nie .. Amin Allahuma Aminn ..




Okey peeppppsss ,,, sampai sinie je crita cik kura2 kali nie,, doakn cik kura2 lulus utk final exam nie ,, Amin , walaupun hati nie rasa kurang confident ckit ,, heee ,, daaaa ,,  

Assalamualaikum jazakallah ^^