AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Friday, 23 November 2012

Cik Kura-Kura di sinieeeee . . . ^^



Assalamualaikum rakan2 blogger .. hohohohooooOOOOOO . . . sorry dha one week xupdate blog.. bukan ape ,,skrg nie cik kura2 bzy sangat .. hehe ,, so hari nie nk bagitau khabar berita cik kura2 sbb dha one week xupdate blog ,, aiwah!! . . . 
    Skrg Alhamdulillah sihat .. berat badan rasanye makin naikk .. sebabb ape cakap mcm tuh ?? sebabbbbb ,, baju practical yg cik kura2 pakai sekarang rasany mcm makin sempit ,, tp xlh sampai kena sepitt dgn baju,, haha ,, skrg practical di SGH a.k.a Sarawak General Hospital at Male orthopaedic ward . . . skrg baru one week cik kura2 practical kat sana, stakat nie xde problem ,, everything Okeyyy . . . hehe ..
ermm . .yg buat badan nie rasa btambah naik jugakk ,, kalau masa practical memg mulut nie,, kalau masa lunch .. makan tuhh,, rasanya mcm dh terlebih limit yg sepatutnye ,, aiyaa ,, glojoh betoL kalau pasal makanan ,, dh tu,, balik je,, mandi terus tdor ,, clinical instructor pon cakap skrg appetite makin increase,, maybe because of stress n more work to do,, tpp ,, ada betul nye jugakk,, Mengaku nie ,, tp seriously im stress. . . 

Okey,, xpe,, stress pun stress lha .. asal hidup bahagia . . . hehe .. tu adalh salah satu cabaran dlm hidup to get more adventure in life . . . cewahh!! ,, haha ,, so today, after submit cik kura2 punye assignment rasa mcm release ckit bebanan kat kepala otak nie .. Alhamdulillah . . . semoga apa yg dlakukn membuahkn hasil yg setimpal dgn usaha yg telah dilakukn . . . Amin .. 

skrg ada 4 week lagi tinggal utk practical.. 22 December nie dha start holiday .. xsabar weyhh ,, nk balikkk .. rehat2 kat rumah ,, rindu sgt ,, okey, tu je yg cik kura2 nk cakap,, so,, dharapkn rakan2 smua enjoy dgn apa yg cik kura2 type nie ,, hihi ,, xdelha ,, gurau jakkk .. heehee ,, apa2 pon ,, good luck !! n caiyok2 !! 
  Assalamualaikum ... 

hehe ^^