AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Tuesday, 11 September 2012

today for tomorrOw ^^


Assalamualaikum ... sahabat2 yg tersayang . . .

hmmmmmmmmm . . . okey , today cik kura punya cerita.... jeng3 ... 

huhu .. malu bangat sihh bila menangis depan orang n luahkn perasaan yg terbuku kat org yg kita alwayz percaya.. xtahan dha start hari tu ,, akhirnya,, melepas jugak tangisan selepas solat maghrib,, t.kasih sahabat sbb sudi mendengar luahan hati yg terlalu membuku dihati nihhh ,, hehe .. syukran jiddanx33 ya .. dari tu, dengar nasihat dengar kwn cakap, tenang je hati cik kura2. biar nampak happy d luar, asal org xnampak kesedihan kat dalam.. hmmmm .. kadang2 aku pun terfikir, knapa aku harus berbuat begitu sedangkn hati aku xpnah untk menyatakn YA pada kegembiraan yg aku pura2 gembira .. ehh2 ,, apa itu, hmmm ,, tp ia nya betul. ermmm ,, aplha ,, 

okey, tomorrow, cik kura2 ada banyak agenda,, jeng3 ,,


 ho3 ,, esok morning cik kura2 n classmate jadi helper bagi senior cik kura2 yg menduduki OSCE .. so caiyok2 buat my senior !!! do your BEST for your OSCE tomorrow,, aja2 Fighting!!! ,, okey, nak tau apa itu OSCE, meh sini cik kura2 terangkn .. OSCE nie adalah seperti ujian gak, tapi ianya bukan ujian yg kita biasa lakukn yg kena bulat membulat tu ,, OSCE nie kita buat satu prosedur seperti injection.sebelum melakukn prosedur tersebut, [student nurse] haruslah membaca arahan prosedur yg hendak dilakukan, dan apabila telah bersedia mereka akn melakukn prosedur tersebut dlm masa yg di tetapkn.,,, okey . ada fahemmm ,, hehe ,, 



Pastu yg kedua, petang tu, cik kura2 ada appoiment dgn klinik utk check up n mengambil ubat ,, hmmm ,, nie adalh rutin kehidupan cik kura2 setiap bulan,, doakn cik kura2 cepat sihat ,, Amin .. 
lepas je datang from medical check up,, cik kura2 ada quiz utk epidemiology & control of communicable disease.harap2 cik kura2 dapat jawab exam tu esok ,, berharap sangat2 dapat jwb.. Amin .. 
Doakan cik kura2 ye ,,, ^^ 



                                                So GooD lucK!!! .. ehehee CaiyokKkkk2!!
                                                                     GAMBATTE!!!