AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Sunday, 3 June 2012

AwaK boleh duhai SahabatKu . .!!

Assalamualaikum sahabat2 ku yg comel2 dan kacak2. ^^ hari ni Ain si kura2 nak cakap tentang seorang sahabat yg sntiasa mendorong semangt Ain si kura2 . 


                                               Nadzirah Ahmad Nafis ^^Ya, dia seorang sahabat yg aku sayangi, kerana dia sentiasa menguatkn semangat aku di saat aku rebah. Di kala  aku rebah, hilang semangat dia datang memberi semngat dan mnjadi penguat kukuh hati aku utk bangun semula. Dia naik kan semangat aku. Di sepanjang hidup di muka bumi sang pencipta, belum pernah  aku dan dia bersua sepanjang perkenalan kerana masa yg sntiasa bertentangan. Hanya fb dan hp utk berhubung dan mengeratkan silaturrahim kami. Walaupun begitu, ukhwah kami terjalin hingga ke hari ini. Ya Allah jika kau ingin pertemukn Aku kepada sahabat ku ini, biarlh pertemuan ini bukan setakat ini, tapi jalin kan pertemuan dan ukhwah kami hingga di Jannah Mu ya Allah. Amin. . . Nad, syukur di panjatkn, dgn ucapan terima kasih sebab kitak sudi jadi sahabat kamek. Moga2, ukhwah ini terjalin penuh dgn kasih sayang persahabatan dan penuh dgn kejujuran. . . tegur aku bila aku salah, maafkan aku bila aku membuatmu terluka ya sahabat . . . ^^ 

                                Sahabatku Di sini - KOLEJ ISLAM AS-SOFA -

Sahabat ku sayang, esok dha nak balit dha kitak, bait2 kat negeri orang. Semoga dirimu baik2 sahaja di sana ya. Jaga segala2 nya Nad. Apa yang berlaku sebelum tok, jadikn ianya sebagai pengalaman utk kita hidup lbih dewasa. Setiap ujian yang Allah berikan ada terselit sebuah kebahagiaan yg hakiki. Nad, kamek sayang kitaK gilak- gilak.Kamek yakin kitak sentiasa boleh melakukn semua ya. Caiyok2 !! Nad sayang. . Yakin boleh.. lupakn segala yg berlaku dan mulakan kehidupan baru, ianya adalh utk kita muhasabah diri. Yakin dgn Allah.Kerana janji Allah itu PASTI. . . Bahagia itu pasti akan tiba dan ada bila sampai waktunya. . . Jaga diri kat tempat orang nad, apa-apa pun yang berlaku di hadapan hidup kita, bersabar ya nad, di sebalik smua ya akan ada sebuah kebahagiaan.  Ingat, UJIAN ADALAH LUMRAH DUNIA. 


Kamek doakan semoga CITA-CITA dan IMPIAN kita sama-sama tercapai. Amin . . Sayang kitaK nad !! Aishiteru.!! ^^ hehe


                            Semoga Ukhwah kita terjalin hingga di Jannah Allah . . . . .
                                 Awak sahabat saya, dan saya sahabat awak,  
                                  kalau Awak terluka, Saya pun akan terasa. 
                                Duhai SahabAtKu, Aku SAYANG KAMU ^^
Sahabatku,Jangan pernah berhenti untuk tersenyum, apabila kau tidak pernah berhenti utk tersenyum, perit mana pun ujian yang engkau hadapi, smua nya akan terasa manis, kerana setiap ujian yang kita hadapi adalah untuk mengajar kita erti sebuah kehidupan utk mendapat sebuah kebahagiaan sebagai hambanya . . .

                             ALLAH SAYANG, KERANA ITU ALLAH MENGUJI. . . ^^
  
:: BUAT KAMU SAHABATKU NADZIRAH AHMAD NAFIS