AIN SI KURA-KURA COMEL ^^

Friday, 25 May 2012

Hello3 ..!! .. AKU dan KAWAN2 . . .

Assalamualaikum kawan2 ku yg sedia comel manis dan kacak2 .! .. hehe .. hari nie ain si kura2 nak cerita n update blog .! kwangk2! :D ... jOmmmmmm . . . .


hehe .. Helmi kol ajak jalan2, bbq kat kabong. jadi, aku dgn seronok nye cepat2 bersiap.. hehe .. pastu siap2 amy pun sampai.. hehe .. seronok aku xdpt nk kata apa2,sbb terperap je kat umah .. boring.. :D.. masuk dlm keta,, waaa ,, seronok ag aku.. nk tau sbb apa? .hehe,, jumpa kawan2 aku la.. qema n ridwan .. pastu kiteorg g umah ieykha... ambik ieykha,, pastu bergerak g kabong ... hehe .. 






Balik pada topik aku ,,, hehehe... Semalam .. we picnic at Pantai Tanjung Kembang Kabong. oyeah! happy habiss gituu!! .. hehe .. we adalah .... helmi,ridwan,azam,arzmie,awang,afief ,menon(aminollah)   n   syidah,yak,anna,dalila,ieykha,qema,ainur,nurul n me sndiri Ain si kura2 .. hahaha . . .  yg menon a.k.a aminollah ni kiteorg bru je kenal .. mksudnya kawan baru la .. 
 hihihii .. best !! kiteorg masak kat umah awang sblum pergi ke pantai .. masak mie, n sedia barang utk bbq kat pantai. bekerjasama buat smua tuh .. hehe .. sambil2 tu borak2, cite2 ,, n mcm2 la .. sbb lama dha xjumpa .. hoho3 .. 








hehehe..  seronok kan ?. tulah kawan2 aku . hidup kita nie, kalau xda kawan susah. Kata org, kawan ketawa senang di cari, kawan menangis susah dicari . tapi, susah senang kiteorang kongsi sama2. hehe .. sebab kiteorang KAWAN sampai bila2 .. ^_^ 
Okey ... hehe .. lepas habis siap kn semua tuh, penat ketawa,penat gaduh,penat segalanya .. haha .. bermacam pulak bunyi penat tuh,, hahaha .. [gurau jelah,,,, hehe] . kite orang pun bergerak pergi ke Pantai Tanjung Kembang Kabong utk picnic n bbq kat sane. cewahh .. apa macam bahasa aku . jangan marah yeee cikgu ,, hehe :D sempat ag sblm pg sane n dlm perjalann ke sna ambik pic ... hehehe :D

me wif my friendzz Ridwan .. hehe .. ^_^

Helmi, ieykha n Ridwan .. hehe ^_*

Me wif my friendzzz  Azam .. hehehe ^_^

Qema .. hehehe ,, tgah bawak ayam ..hehe .. senyum.! xboleh kata apa2,,hihihi ^_*

Ain AHBAAR a.k.a  Ain Si Kura- Kura Comel ^_*

Anna si kecik ... hehhe .. ^_* 

Azam . . . . katenye . . [ajam makin kiut ..upo domo. .] hehe ^_^


hahaha ... best kan .. kih3 .. okey, sampai je kat sane, smentara tunggu yg lain sampai,kiteorg duduk n sambil tu borak2 .. hehe .. ye..!! hehehee ..

Helmi, Ridwan n Azam . . . ^_^

Yak n Dalila ... hehe ^_* twingk3 :D

Pic ni comel! .. ceria weyhhh .! hehe .. peace!! syidah n yak .. ^_*

Azam , Ridwan n Ieykha .. hehehe .. K.a.m.I ^_*

Me n Qema .. hehehe ^_^

Anna n Qema .. anna niey, dri dulu sampai sekarang x besar2 ,, hehe .. [Anna jgn marah aku] kih3 :D

Azam n Helmi ..hoho3 ^_*

hehehe .. pas smua sampai,, kiteorg bbq n borak2 .. start la crita dulu2 .. hehe .. pas ayam n smua masak,kita orang pun makan2 ,, main2 gurau senda n mula lah bnda lucu2 keluar dr mulut .. gelak2 ag tuh .. hahhaa .. seronok weyhh,, jumpa kawan2 ,, hmmm .. bilalah nk jumpa ag lpas niey ,, smua dha nk balik tmpat blaja masing2 .. sedih nye ..[lap air mata jap!] haha ... yg lucunya bila masa mkn, air yg dlm tong air habis, smua haus tuh, nk minum ,, haha ,, berebut2 nk air,, haha ,, sampai letak tong air yg berisi ais kat bawah terik sinaran matahari [uiii.. haha.. ape tuh betul ke bahasa aku nih,,,hahah,,lantak la labu,,] sbb nk dapatkn air utk minum ,, haha ,, tunggu punya tunggu ,, hmmm .. alamatny kehausan je lebih ,, hahaha :D .. 

Pastu, tunggu nurul n ainur sampai utk bawak air, kih3 .. sampai2 je nurul n ainur bawak air [COKE!! -kata2 Azam] haha .. coca cola n 100% .. yee,,, haha ,, nak tau,, 22 air tuh,, d campur dlm tong yg berisi ais td .. punya la rasa air tuh ,, xpe,, haus pun lantak la ,, asal tekak basah,,! ceahh!! hahaha :D

We sempat snap pic sama2 .. nie dia .. kih3 ..




Twingk3 ,,, hehe ,,, after tu, we pergi tepi pantai .. jalan2 ,, main air pantai ,, hehehe .. yang lucunya bila part Helmi menyeberang ke sebelah air tuh, dia kena tinggal sorang2 ,, takut balik wooo ... hahhaa .. nie die , pic masa jalan2 tepi pantai,, ,, ,, hehehe ... ponponponponnnnnn!! ^_*




 Berani Wooo ... Punya la dalam ..... caye la!! haha ,, tapi nk balik ke sebelah sini meraung..hahaha .... :D




lepas tuh ,, kiteorg pon balik ,, balik membawa kenangan terindah bersama2 ,, cewahh ..! hahaha ,,, seronok sangat2!! ,, kalau da jodoh kite jumpa ag ... :)

nie pulak masa balik ,, hehe .. rindokkkk sehhhh!! ,, hehehe ,, masa balik hantar ieyka n ridwan ... sempat ag lepak kedai kat kampung ieyka pegi beli pop ice,,, punya la lama tunggu pop ice ,sbb makcik n pakcik kat kedai tu sibok buat burger! ,,kwang2 ... 

tararaaaaaaaaaa!!!! wowo!!!!! stopppp!!!.. kenderaan nak lalu..!! kih3 ..[ xde arr,gurau je, saje..] kih3..
nah,,, pic ni buat jamu2 [uiiii,,jamu2,, gimana tu sih? ],, hehe ^_*






 Ponnnnn33... ponnnnn3...ponnnn3 ... test2!! hahaha ...  aku xdrive .. aku test duduk je ... kih3 ..
Hahahhahahaa ... angan2 serupe impian! heheehee .. twingk3 .. boring tunggu pop ice .. lame weyhh .. p asal dapat pop ice pun aku suke! haha ,, makan d utamakan ! :D kih3...

hmmm ... nak tau ... masa cuti nie la aku rasa happy sangat .. walaupun dlm keadaan aku mcm tuh ,, bak kata bapak aku, ketawa itu buat slalu muda .. senyum itu buat sentiasa manis .!! hehehe .. 






Selepas siap pop ice, hheheeehhee .. kiteorg pon hantar ieykha balik umah ,, pastu hantar ridwan n qema.. last baru aku.. sepatutnya aku yg dulu sampai umah,, sebab nak ikut helmi hantar kawan2 balik aku yg jadi org last  balik umah .. hahaha  .. penat tol .. hehhee .. p hati banyak happy wooo ,,, hihihii .. dalam keta, sbb terlalu penat, aku sempat tertidor ,, hehehe ,,, :D .. kwangk2 .. hehehe .. okey la kawan2 ku yang cantik manis n kacak2 .. hehe .. semalam aku nk update blog pasal kawan2 aku. tapi sbb aku terlalu penat .. aku buat hari nie ,, hehe ,, khas buat kawan2 yg aku sayangi .. :) .. AKU SAYANG KAWAN2 AKU . . . ^_* 



. . . BUAT SAHABATKU TERSAYANG . . .

Kalau sahabatmu tertawa, hendaklah ditanya apa sebab dia senang; 
Kalau sahabatmu menangis, selidikilah apa sebab dia susah..

.TERIMA KASIH ALLAH KERANA BERIKAN AKU KAWAN SEPERTI MEREKA.